Aanmeldformulier gastgezin worden van Spico Doodles

Als gastgezin krijg je een hond als jouw huishond zonder betaling omdat de hond eigendom blijft van Spico Doodles. Het is de bedoeling dat ons meisje bij jou in het gezin blijft als zij haar nestjes heeft gekregen, waarbij ze hun genen mogen doorgeven vanwege hun bijzondere eigenschappen en mooie bloedlijnen. Na het krijgen van de nestjes wordt de hond, na sterilisatie, jouw eigendom.

Omdat wij het ras op een serieuze manier voort willen zetten en daarbij nieuwe lijnen nodig hebben, willen we graag deze honden in zorgzame gezinnen plaatsen. Zo krijgt elke hond de aandacht die hij/zij verdient en kunnen wij nog meer mensen blij maken met een Australian Labradoodle.

Het gastgezin woont bij voorkeur dicht bij ons in de omgeving van Son en Breugel op een afstand van ongeveer 45-60 minuten rijden. Deze afstand biedt de mogelijkheid om elkaar en de honden regelmatig te ontmoeten. Een grotere afstand is geen bezwaar als het gastgezin bereid is om regelmatig onze kant op te komen om de honden aan elkaar te laten wennen.

Een teefje zal haar nestjes, als ze op de juiste leeftijd is, bij ons thuis krijgen. Dat betekent dat ze rondom de bevalling ongeveer 8 weken bij ons verblijft. Tijdens de kraamtijd en de bevalling ben je uiteraard van harte welkom om moeder, en later moeder met de pups, te bezoeken.

Om in aanmerking te komen voor een pup dien je het aanmeldformulier volledig in te vullen.

Contactgegevens
Motivatie
Gezinsomstandigheden
Pupwensen
Wij kijken naar de match i.p.v. een teefje of een reutje, is dat bezwaarlijk?

Spico Doodles verbindt toekomstige baasjes aan een maatje voor het leven.

Onze pups voldoen aan alle gezondheids -en veiligheideisen zoals opgesteld door de Worldwide Australian Labradoodle Association (WALA).

Contact

info@labradoodlepup.nl 

Spico Doodles is een kleinschalige fokker van de authentieke Australian Labradoodles in Noord-Brabant in het dorp Son en Breugel. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten