Alle Labradoodle pups samen uit het eerste nestje van Mollie
Over Spico Doodles

Het verbinden van gezonde en pure Australian labradoodles aan toekomstige baasjes is onze passie en hoogste prioriteit.

Mara met pupjes in het ziekenhuis kinderafdeling (3)

Hoe het allemaal begon

In 2015 heeft de Australian labradoodle ons hart gestolen. Een vervelende voedselallergie bij onze dochter zorgde voor een ziekenhuisopname op de kinderafdeling. Wat was het een verrassing toen we werden opgevrolijkt door een stel ondeugende labradoodle pups. In 2018 verwelkomden wij Pleun en in 2020 voegde Mollie zich bij ons gezin. 

Fantastische allergievriendelijke familiehond met een geweldig karakter

Wie zijn wij

We wonen met ons gezin in Son en Breugel in Noord-Brabant. Naast twee prachtige labradoodles hebben we een dochter van 9 jaar. Voordat Philly besloot om zelf fokker te worden heeft ze een weg in de zorg afgelegd. Eerst als kraamverzorgende en later als doktersassistente. Zorgen is dan ook iets dat zij graag doet en vormt een van de kernwaarden in het fundament van Spico Doodles. Zij is in het bezit van een Bewijs van Vakbekwaamheid Besluit Houders van Honden. Dit is een wettelijk verplicht bewijs voor iedereen die bedrijfsmatig honden houdt. Zij weet dan ook veel over het verzorgen en begeleiden van honden, in het bijzonder de Australian Labradoodle. 

Onze honden Pleun en Mollie op de grond

"De hond is het
zesde zintuig van de mens"

Friedrich Hebbel

Waarom kies je voor Spico Doodles? 

  • Kleinschalige fok in huiselijke kring
  • De gezondheid van de honden staat op 1
  • Bewijs van vakbekwaamheid besluit Houders van Honden en Katten
  • Aangesloten bij de Wereldwijde Australian Labradoodle Association (WALA). 

Wat anderen zeggen over Spico Doodles

Baasje van Moos

Eerste nestje Mollie

''Onze ervaring met Spico Doodles was super goed. We vonden ze via de overzichtelijke en uitnodigende site van WALA en werden snel geholpen bij het aanmelden. Onze hond Moos deed het geweldig en we werden regelmatig op de hoogte gehouden met foto's en video's. We mochten zelfs twee keer langskomen voordat we haar ophaalden. Het opvoeden in huiselijke kring sprak ons aan en Spico Doodles is in één woord: liefdevol.'' Sanne Jonker

Baasje van Luca

Eerste nestje Mollie

''Ik wilde dat de pups in een huiselijke omgeving geboren zouden worden en ik had er vertrouwen in dat ze bij Spico Doodles alle liefde en aandacht zouden krijgen. Mijn verwachtingen zijn volledig waargemaakt, de pups werden goed verzorgd en de kennismakingsbezoeken waren prettig. Het ophalen van de pup was goed geregeld en alle benodigde informatie was al verstrekt. Spico Doodles is professioneel en betrokken, en zorgt goed voor de pups. In één woord: zorgzaam." Pascal Nypels

Baasje van Bodhi

Eerste nestje Mollie

"Op jullie website beschrijven jullie je missie. Het verbinden van gezonde labradoodle pups aan toekomstige baasjes. Volgens mij zijn jullie daar ontzettend in geslaagd! Jullie hebben de pups zo’n fijne, warme en veilige basis geboden de afgelopen weken! En Mollie heeft het ook fantastisch gedaan. Hier hebben de pupjes echt hun hele leven profijt van. Ik wil jullie hiervoor vanuit mijn hele hart ontzettend bedanken. Ik hoop dat jullie niet alleen trots zijn op Mollie en de pups maar ook op jullie zelf." Sonja Rijfers 

Spico Doodles verbindt toekomstige baasjes aan een maatje voor het leven.

Onze pups voldoen aan alle gezondheids -en veiligheideisen zoals opgesteld door de Worldwide Australian Labradoodle Association (WALA).

Contact

info@labradoodlepup.nl 

Spico Doodles is een kleinschalige fokker van de authentieke Australian Labradoodles in Noord-Brabant in het dorp Son en Breugel. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten