Alle Labradoodle pups samen uit het eerste nestje van Mollie
Over Spico Doodles

Het verbinden van gezonde en pure Australian labradoodles aan toekomstige baasjes is onze passie en hoogste prioriteit.

Mara met pupjes in het ziekenhuis kinderafdeling (3)

Hoe het allemaal begon

In 2015 heeft de Australian labradoodle ons hart gestolen. Een vervelende voedselallergie bij onze dochter zorgde voor een ziekenhuisopname op de kinderafdeling. Wat was het een verrassing toen we werden opgevrolijkt door een stel ondeugende labradoodle pups. In 2018 verwelkomden wij Pleun en in 2020 voegde Mollie zich bij ons gezin. 

Fantastische allergievriendelijke familiehond met een geweldig karakter

Wie zijn wij

We wonen met ons gezin in Son en Breugel in Noord-Brabant. Naast twee prachtige labradoodles hebben we een dochter van 9 jaar. Voordat Philly besloot om zelf fokker te worden heeft ze een weg in de zorg afgelegd. Eerst als kraamverzorgende en later als doktersassistente. Zorgen is dan ook iets dat zij graag doet en vormt een van de kernwaarden in het fundament van Spico Doodles. Zij is in het bezit van een Bewijs van Vakbekwaamheid Besluit Houders van Honden. Dit is een wettelijk verplicht bewijs voor iedereen die bedrijfsmatig honden houdt. Zij weet dan ook veel over het verzorgen en begeleiden van honden, in het bijzonder de Australian Labradoodle. 

Onze honden Pleun en Mollie op de grond

"De hond is het
zesde zintuig van de mens"

Friedrich Hebbel

Waarom kies je voor Spico Doodles? 

  • Kleinschalige fok in huiselijke kring
  • De gezondheid van de honden staat op 1
  • Bewijs van vakbekwaamheid besluit Houders van Honden en Katten
  • Aangesloten bij de Wereldwijde Australian Labradoodle Association (WALA). 

Wat anderen zeggen over Spico Doodles

Baasje van Bodhi

Eerste nestje Mollie

"Op jullie website beschrijven jullie je missie. Het verbinden van gezonde labradoodle pups aan toekomstige baasjes. Volgens mij zijn jullie daar ontzettend in geslaagd! Jullie hebben de pups zo’n fijne, warme en veilige basis geboden de afgelopen weken! En Mollie heeft het ook fantastisch gedaan. Hier hebben de pupjes echt hun hele leven profijt van. Ik wil jullie hiervoor vanuit mijn hele hart ontzettend bedanken. Ik hoop dat jullie niet alleen trots zijn op Mollie en de pups maar ook op jullie zelf." Sonja Rijfers 

labradoodlepup Lówie

Baasje van Lówie 

Tweede nestje Mollie

''Lieve Philly, ik wil je heel veel succes wensen dit weekend met het afscheid nemen van de pups ❤️ Jullie zijn echt de fijnste thuis basis die ze zich konden wensen, en daar merk je alles van in het gedrag bij Lówie (en straks zeker ook de rest) Het is echt boffen met jullie 🫶🏽'' Senna Bleeker

S117464 346

Baasje van Rocky

Tweede nestje Mollie

''Vanaf het het eerste moment voelde het contact, warm, vertrouwd en huiselijk. Je merkt duidelijk jullie liefde voor het ras en de pups in het bijzonder. We vonden het ook erg fijn dat we in verband met de allergie van onze jongste dochter alvast een keer langs mochten komen voordat we ons inschreven om te testen of een Australian Labradoodle een optie zou zijn voor ons. Dat Spico Doodles een goede en betrouwbare fokker is waar Labradoodles met liefde in een huiselijke omgeving worden opgevoed. Jullie interesse stopt ook niet zodra de pup wordt opgehaald, maar jullie zijn heel geinteresseerd om te horen hoe de pup zich verder ontwikkelt. Daarnaast is het ook heel fijn om na het ophalen van de pup nog vragen kunnen te stellen.'' Familie Paternotte

Spico Doodles verbindt toekomstige baasjes aan een maatje voor het leven.

Onze pups voldoen aan alle gezondheids -en veiligheideisen zoals opgesteld door de Worldwide Australian Labradoodle Association (WALA).

Contact

info@labradoodlepup.nl 

Spico Doodles is een kleinschalige fokker van de authentieke Australian Labradoodles in Noord-Brabant in het dorp Son en Breugel. 

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten